Medlemsresa till Schleswig-Holstein 2017

FULLBOKAD!
VILL DU ÄNDÅ ÅKA MED? HÖR AV DIG PÅ TELEFONNUMRET NEDAN FÖR EVENTUELLA EXTRAPLATSER. BUSSRESAN DEN 11/5 ÄR DOCK HELT FULLBOKAD.

SMoK fortsätter traditionen med att vartannat år anordna en Tysklandsresa. Denna gång är det delstaten Schleswig-Holstein längst i nordväst som är föremål för vårt intresse. Vår bas under veckan blir Kiel. Dit och hem igen åker vi med Stena Line från Göteborg.

Söndag 7/5 Vi samlas på Drottningtorget utanför Göteborg C 14.00 där en spårvagn från Ringlinien väntar för att köra oss till Gårdahallen för visning av museet och en rundtur genom staden till Chapmans Torg ca 17.00. Promenad till båten och gemensam middag på kvällen.

Måndag 8/5 Efter båtens ankomst en kort promenad till vårt hotell, där vi lämnar in våra väskor. Sedan sätter vi oss på tåget till Flensburg där vi får en visning på bryggeriet och middag med öl.

Tisdag 9/5 Från Kiel västerut till Bad St Peter-Ording och Büsum med en timmes uppehåll på vardera orten samt gemensam middag i Büsum.

Onsdag10/5 Från Kiel till Lübeck och sedan söderut till Lauenburg, åter via Hamburg och AKN (Altona-Kaltenkirchen-Neumünster Eisenbahn). Åter via Neumünster - Rendsburg där vi tittar på Rendsburger Brücke och tar en bit mat.

Torsdag 11/5 Vi åker till Westerland (Sylt), där vi åker en rundtur med veteranbuss på två timmar. Åter via Dagebüll Mole till Kiel.

Fredag 12/5 Denna dag styr vi färden mot Hamburg för ett besök på Miniatur Wunderland och lite egen tid följt av gemensam middag. Efter några öl sen hemkomst till Kiel.

Lördag 13/5 Från Kiel åker vi till Lübeck för gemensam fika på Café Niederegg. Därefter fortsätter vi till Puttgarden innan vi återvänder till Kiel..

Söndag 14/5 Hemresedagen börjar vi med lokalbuss till Sckönberger Strand för besök på spårvägs- och järnvägsmuseet. Sedan åter till Kiel för besök på Kieler Brauerei med mat. Då vi hämtat bagaget på hotellet går vi ombord på båten, där vi äter en sen gemensam middag.

Måndag 15/5 Ankomst Göteborg 09.15. Gemensam spårvagnsresa till Drottningtorget där resan slutar.

 

Resans pris 9 800 kronor inkluderar alla arrangemang och allt resande i Tyskland, båtresa Göteborg – Kiel och åter samt hotellet i Kiel (del i dubbelhytt resp. dubbelrum) och måltider enligt ovan. Övriga måltider betalas enskilt. Medföljande betalar 8 800 kronor. För enkelhytt/enkelrum tillkommer 2 500 kr. I priset för dubbelhytt ingår ”sjöutsikt”, dvs. utsides hytt med fönster. Utsides enkelhytt kan  erhållas genom ett tillägg av 450 kr.

 

Deltagarantalet är maximerat till 32 personer inklusive reseledning. Inbetalning av anmälningsavgiften 600 kronor till plusgiro 13 58 49-8 (SMoK Resor) innebär bokning av plats. Ange ”Tyskland” och medlemsnummer, namn och adress, telefonnummer och gärna e-postadress samt födelsedag och år (för rederiets passagerarlista). Ange även om enkel- eller dubbelrum önskas. Som vanligt kan dubbelrum bara bokas med specificerad medresenär.

 

Sista anmälningsdag är 28 februari. Slutbetalning 31 mars.

 

Frågor om denna resa besvaras av Filip Kiliansson, 070- 601 98 78 eller filip@smok.nu.

Välkomna till ännu en Tysklandsresa!

 Sidan uppdaterades senast 14-02-2017