2020-03-17 Välkommen till vår nya hemsida!

website-3374825_1280

Det är över åtta år sedan som vår hemsida fick en ordentlig översyn sist. Efter ett intensivt arbete är vi otroligt glada att äntligen få välkomna dig till våra nya, toppmoderna hemsida. En plats där dåtid och nutid möts i en symbios med varandra.

Bland de stora nyheterna vill vi särskilt lyfta fram:

  • Responsiv design vilket innebär att hemsidan anpassar sig efter skärmstorlek t.ex. en mobiltelefon. En layout som är mer lättnavigerad och dynamisk än den gamla hemsidan med ett designspråk som tar avstamp i rälsbussarnas målning.
  • Anmälan till våra populära resor är nu enklare och tydligare än någonsin. Fyll i anmälningsformuläret som är kopplad till den resa du vill åka med på. En faktura skickas ut där du betalar in beloppet till vårt resekonto endast genom att ange ditt bokningsnummer i fältet för meddelande. Du vet väl om att du kan anmäla flera personer samtidigt?! Hur smidigt som helst!
    Våra sociala medier finns nu att ta del av direkt på hemsidan. Har du Facebook och Instagram kan du följa oss där med. Du kan även tagga bilder som du postar på din egen Instagramvägg (offentligt konto) t.ex. från våra resor med #svenskamotorvagnsklubben
  • Då plockas bilderna upp automatiskt i vår dynamiska bildbank nederst på startsidan där du kan njuta av rälsbussar och motorvagnar från oss och våra vänner i andra föreningar. Var med och sprid intresset om vår verksamhet så fler får upp ögonen för vårt rullande kulturarv.

Svenska Motorvagnsklubben – med klassiska rälsbussar på spåret in i framtiden!