Virtuell resa med SMoK!

railway-track-2049394_1280
Uppdaterad: 2020-04-27 
Längtar du också efter att åka rälsbuss nu?

Eftersom det dröjer tidigast till slutet av juli innan våra rälsbussar kommer ut på spåren igen visar vi nu exklusivt lite filmer från våra tidigare resor.

Luta dig tillbaka en stund och njut av de mullrande ljuden från Scaniamotorerna, ringklockorna från vägövergångarna och det rytmiska rälsdunket. På vår nystartade YouTube-kanal kommer vi lägga upp nya filmer efterhand. Förutom filmen nedan har vi även lite kortare snuttar att njuta av (kaffegodis).

Gillar du vad du hör och ser och vill hjälpa oss i en oerhört svårt tid? Då kan du köpa en virtuell tågbiljett genom att swisha minst 50 kr till 070 – 65 81 812 (Mottagare Peter G, ordförande i Svenska Motorvagnsklubben). Märk ditt bidrag med ”Gåva”.

Har du inte Swish går även bra att göra en insättning till vårt PlusGiro-konto 13 58 49-8. Skriv ”Gåva” i meddelandefältet.

Vi är oerhört tacksamma för ditt bidrag till föreningens fortsatta överlevnad. Din gåva gör att vi kan vidareutveckla verksamheten med att hålla kulturarvet rullande. Allt ekonomiskt stöd är väldigt välkommet i en mycket kännbar tid för oss alla.