Årsmötesresa till Eskilstuna – 23-25 april

2022 års årsmötesresa äger rum 23-25 april och har Eskilstuna som mål. Observera att resan äger rum lördag – måndag.

På lördagen den 23 april kör vi direkt på stambanan till Norrköping, där vi gör lunchuppehåll. Avgångstiden från Alvesta är 8.01 (tåg från Växjö ank 7.21, ingen anslutning från Värnamo på grund av banarbete) och gör uppehåll för påstigande i Nässjö 9.21 (tåg från Skövde-Falköping med anslutning från Göteborg ank 8.40, tåg från Malmö ank 9.00), Mjölby 10.36 (tåg från Borlänge – Örebro ank 9.44) och Linköping 11.10 med ankomst Norrköping 11.53 där vi gör en timmes lunchuppehåll. Därefter hoppas vi kunna få tillstånd att växla på södra hamnspåret och via Händelö till Kardonbanan, som vi missade på förra årsmötesresan, men detta är i skrivande stund mycket osäkert. Den fortsatta färden går sedan via Katrineholm och Flen till Eskilstuna, dit vi beräknas anlända 16.20. På kvällen äger föreningens årsmöte och årsmötesmiddag rum. (Eventuellt tar vi den gemensamma middagen på söndag kväll i stället).

På söndagen styr vi kosan mot Älvsjö och Nynäsbanan, och hoppas kunna växla på industrispåren i Jordbro eller hamnen i Norvik, vilket senare dock är högst osäkert. I övrigt planerar vi växling till Eskilstuna Logistic Park i Kjula, till Åkers Styckebruk och till Mörby industriområde i Nykvarn. Svealandsbanan åker vi i båda riktningarna, men mellan Södertälje och Flemingsberg kör vi gamla linjen i ena riktningen och Grödingebanan i den andra.

När vi lämnar Eskilstuna på måndag morgon börjar vi med en tur på banan till Nybybruk innan vi fortsätter via Frövi till Örebro och Hallsberg, dit vi beräknas anlända 11.25. Vi hoppas att få till besök på postterminalen i Hallsberg. Efter besöket och lunchuppehåll fortsätter vi mot Motala, ank 15.03, Mjölby ank 15.31 (tåg mot Stockholm avg 15.41), Nässjö 17.09 (tåg mot Falköping – Skövde med anslutning till Göteborg avg 17.19) och slutligen Alvesta 18.16 (tåg mot Malmö avg 18.24 och 18.33, mot Kalmar avg 18.51 och mot Värnamo avg 19.36)

Observera att tiderna är preliminära, även för anslutande tåg. Uppdaterad information, även om ännu ej klara programpunkter, kommer att publiceras på vår webbplats, se nedan.

Hotellpaket, 2 nätter i Eskilstuna inklusive årsmötesmiddag söndag kväll erbjuds, och bokas samtidigt med resan. Som vanligt kan del i dubbelrum endast bokas tillsammans med specificerad medresenär. Rumspriset inkluderar frukost. Vid middagen tillkommer måltidsdryck. Övriga utgifter på hotellet betalas enskilt.

Priser

Kategori

Pris (kr)

Medlem

2900

Icke medlem

3200

Medföljande familjemedlem

1950

Medföljande barn 7-16 år

975

Hotellpaket enkelrum

2500

Hotellpaket dubbelrum

1800


Eskilstuna järnvägsstation

Biljetter utdelas på tåget. Sedvanlig servering ombord under dagen.

Anmälan till resan och betalning av anmälningsavgiften, 600 kr, sker senast 1 mars. Slutbetalning ska ske senast den 20 mars. Om vi trots allt skulle få åka in på hamnområdet i Norvik behöver vi även lämna deltagarlista med uppgift om födelsedatum (6 siffror). Därför ber vi dig om detta. Vid överbokning gäller bokningsdatum som turordning.

När du anmäler dig via webbplatsen får du en automatgenererad faktura på hela beloppet, men du behöver alltså bara betala anmälningsavgiften inledningsvis. Någon vecka efter att anmälningstiden har gått ut kommer du att få ett deltagarbrev med uppgift om resterande belopp, med avdrag för eventuella tillgodohavanden, samt om eventuella programändringar.

SMoK resevillkor återfinns här

Frågor om resan och hotellalternativ i Alvesta till SMoK resor, telefon 073 – 944 11 77, eller

Välkomna!

Sidan uppdaterades för 2 månader sedan
2021-12-01