Årsmötesresa – 21-23 april

2023 års årsmötesresa äger rum 21-23 april och planeras att gå till Skåne med två övernattningar i Malmö.

Arbetet med att förnya SMoK:s trafiktillstånd har tyvärr dragit ut på tiden. Vårt nuvarande tillstånd går ut den 7 februari, och det kan i värsta fall dröja till midsommar innan det är klart med ett nytt trafiktillstånd. Resan håller just nu på att ses över och ett alternativt upplägg planeras och anmälan är därför stängd tills vidare. Anmälda resenärer kommer att kontaktas.

På grund av att Trafikverket byter system har vi ännu inte lyckats få fullständig överblick över trafikläget, så tiderna är mer preliminära än vanligt. De som anmält sig kommer att få utförligare information i det deltagarbrev som vi kommer att skicka ut inför slutbetalningen efter anmälningstidens utgång. Vi kommer också att uppdatera vår webbplats när vi vet mera.

På fredagen den 21 april planerar vi att lämna Alvesta kl 9.36. Tåg från Stockholm ank 09.26, från Kalmar ank 09.18, från Göteborg ank 08.36. Vi kör via Hässleholm – Åstorp – Kattarp – Helsingborg till Landskrona där vi gör en avstickare till gamla stationen. Vi fortsätter sedan till Malmö via Lommabanan. På kvällen äger föreningens årsmöte rum, och därefter följer den sedvanliga årsmötesmiddagen, som ingår i priset för dem som har hotellpaket.

Lördagen ägnar vi först åt att köra till Simrishamn, dit vi nu har möjlighet att komma efter att Gärsnäs är återöppnad som mötesstation. Vi kommer också att hinna med en sväng till Trelleborg och tillbaka innan det är dags för enskilda kvällsaktiviteter.

På söndag är planen att ägna förmiddagen åt Malmö hamnbana innan vi styr kosan norrut, men detta är ännu preliminärt. Skulle det inte gå i lås kommer vi att ersätta med annan aktivitet under dagen. Planerad ankomst till Alvesta är kl 18.13. Tåg mot Stockholm avg 18.28, mot Kalmar avg 18.36, mot Göteborg 19.19.

Observera att även tiderna för anslutande tåg är preliminära.

Hotellpaket, två nätter i Malmö inklusive årsmötesmiddag fredag kväll erbjuds, och bokas samtidigt med resan. Som vanligt kan del i dubbelrum endast bokas tillsammans med specificerad medresenär. Rumspriset inkluderar frukost. Vid middagen tillkommer dryck. Övriga utgifter på hotellet betalas enskilt.

 

Priser

Kategori

Pris (kr)

Medlem

3100

Icke medlem

3300

Medföljande familjemedlem

2100

Medföljande barn 7-16 år

1050

Hotellpaket enkelrum

2400

Hotellpaket del i dubbelrum

1600

Biljetter utdelas på tåget. Sedvanlig servering ombord under dagen.

Anmälan till resan och betalning av anmälningsavgiften, 600 kr, sker senast 20 februari. Slutbetalning ska ske senast den 15 mars. Vid överbokning gäller bokningsdatum som turordning.

När du anmäler dig via webbplatsen får du en automatgenererad faktura på hela beloppet, men du behöver alltså bara betala anmälningsavgiften inledningsvis. Någon vecka efter att anmälningstiden har gått ut kommer du att få ett deltagarbrev med uppgift om resterande belopp, med avdrag för eventuella tillgodohavanden, samt om eventuella programändringar.

SMoK resevillkor återfinns här.

Frågor om resan och hotellalternativ i Alvesta till SMoK resor, telefon 073 – 944 11 77, eller

Välkomna!

Sidan uppdaterades för 1 vecka sedan
2023-01-21