Årsmötesresa till Malmö – 26-28 april

Årsmötesresan 2024 äger rum den 26-28 april och går till Skåne med två övernattningar i Malmö.

På fredagen den 26 april planerar vi att lämna Alvesta kl 9.05. Tåg från Stockholm C ank 8.23, från Göteborg ank 8.36, från Kalmar ank 08.20. Vi gör uppehåll för påstigande i Hässleholm kl 10.36 (tåg från Stockholm ank 10.10, Öresundståg från Malmö ank 9.43) och vidare i Åstorp 11.22 (Pågatåg från Helsingborg med förbindelse från Göteborg ank 10.43) Vi fortsätter sedan via Söderåsbanan till Kävlinge, där vi vänder kl 12.25 för att ta oss till Landskrona gamla station, där vi gör dagens lunchuppehåll. Den vidare färden går via Lommabanan till Malmö. På kvällen äger föreningens årsmöte rum, och därefter följer den sedvanliga årsmötesmiddagen, som ingår i priset för dem som har hotellpaket.

Lördagen ägnar vi först åt att köra till Trelleborg och åter, därefter till Simrishamn dit vi nu har möjlighet att komma sedan Gärsnäs är återöppnad som mötesstation. Efter lunch åter till Ystad. Då Svedalas mötesspår är avstängt på grund av ombyggnad måste vårt tåg stå kvar i Ystad över natten, medan vi själva äntrar en buss för att ta oss tillbaka till Malmö. På vägen kommer vi att stanna till vid några järnvägshistoriskt intressanta platser.

På söndag är planen att ägna förmiddagen åt Malmö hamnbana innan vi styr kosan norrut, men detta är ännu preliminärt. Skulle det inte gå i lås kommer vi att ersätta med annan aktivitet under dagen. Därefter kör vi via Lund – Kävlinge – Teckomatorp – Rååbanan till Helsingborg och fortsätter via det nya dubbelspåret till Ängelholm och vidare till Halmstad och Torup. Därefter en avstickare till Hyltebruk (tredje gången gillt, vi hoppas att det ska fungera den här gången). Planerad ankomst till Värnamo kl 17.10 (tåg mot Nässjö med anslutning i Vaggeryd mot Jönköping avg 17.51), till Alvesta kl 17.59 (tåg mot Stockholm avg 18.28, tåg mot Göteborg avg 19.20, tåg  mot Malmö avg 18.24).

Observera att alla tider, även för anslutande tåg är preliminära. Det är ett planerat banarbete i Eslöv som medför omledningar och ersättningsbussar, varför tider för anslutande tåg bör kontrolleras noga när planeringen är klar.

Hotellpaket, två nätter i Malmö inklusive årsmötesmiddag fredag kväll erbjuds, och bokas samtidigt med resan. Som vanligt kan del i dubbelrum endast bokas tillsammans med specificerad medresenär. Rumspriset inkluderar frukost. Vid middagen tillkommer dryck. Övriga utgifter på hotellet betalas enskilt.

Priser

Resenär

Pris (kr)

Medlem

3400

Icke medlem

3600

Medföljande familjemedlem

2300

Medföljande barn 7-16 år

1150

Hotellpaket enkelrum

2700

Hotellpaket del i dubbelrum

1750

Biljetter utdelas på tåget. Sedvanlig servering ombord under dagen.

Anmälan till resan och betalning av anmälningsavgiften, 600 kr, sker senast 29 februari. Slutbetalning önskas senast den 20 mars.

Vid överbokning gäller bokningsdatum som turordning.

När du anmäler dig via webbplatsen får du en automatgenererad faktura på hela beloppet, men du behöver alltså bara betala anmälningsavgiften inledningsvis. Någon vecka efter att anmälningstiden har gått ut kommer du att få ett deltagarbrev med uppgift om resterande belopp, med avdrag för eventuella tillgodohavanden, samt om eventuella programändringar.

SMoK resevillkor återfinns här

Frågor om resan och hotellalternativ i Alvesta till SMoK resor, telefon 073 – 944 11 77, eller

Välkomna!

Sidan uppdaterades för 3 månader sedan
2023-12-10