Nynäshamn – 24 juli

Norviks hamn i Nynäshamn var planerad att invigas den 2 maj, varefter viss verksamhet flyttas dit från Värtan. Invigningen har blivit uppskjuten, men förhoppningsvis öppnas spåret dit ändå. För att symbolisera flytten av verksamheten gör vi fredag den 24 juli en resa till Nynäshamn. (Om spåret till Norvik inte är tillgängligt för oss planerar vi i stället ett besök hos Nynäshamns järnvägsmuseum). På grund av att getingmidjan är avstängd kan vi inte samma dag köra till Värtan som först planerat.

Resan startar och slutar vid Stockholms södra. Avgångstiden för SMoK:s tåg är klockan 10.40. Goda anslutningar finns med SL pendeltåg samt att X2000 från Malmö och Göteborg denna dag har Stockholms södra som slutstation.

Efter växling till Norvik alternativt museibesök går vi in till Nynäshamn för lunchuppehåll. På återvägen växlar vi på industrispår i Jordbro och vid Älvsjö godsbangård. Vi är åter på Stockholms södra kl. 19.16.

Tiderna är fastställda.

Norviks hamn är s.k. ISPS-område. Om besöket blir av behöver vi därför lämna uppgift om deltagarna med födelsedatum (ej personnummer) till hamnen. Vi ber dig därför lämna denna uppgift i anmälningsformuläret!

 

Priser

Resenär

Pris (kr)

Medlem

650

Icke medlem

750

Medföljande familjemedlem

500

Medföljande barn 7-16 år

250

Anmälan till resan och betalning av deltagaravgiften sker senast 10 juli. Vid överbokning gäller anmälningsdatum som turordning.

SMoK:s resevillkor finns att läsa här
Vid frågor kontakta SMoK Resor på telefon 073 – 944 11 77, eller

Välkommen!

Sidan uppdaterades för 1 vecka sedan
2020-05-22